domingo, 6 de noviembre de 2011

CAP DE SETMANA A CASTRIL




Per a este cap de setmana teníem preparada l’eixida al parc natural de la serra de Castril.
Les prediccions no eren molt bones, però a les 4 de la vesprada, el gros de participants partíem cap a Castril.
El viatge va transcorre sense mes problemes, que alguna xicoteta desorientació que va portar algun participant a donar un poc mes de volta.
Sobre les 9 de la nit estàvem en el càmping del Cortijillo, guardem trastos i despres a sopar i a descansar per al dia següent.
El dissabte començava amb una pluja incessant, que ens acompanyaria tot el dia, i portant a mal bé la nostra activitat programada, l’ascensió al pic empanades. “L’anul·lem”
Però no ens anàvem a quedar a les cabanyes, així que ens vam posar els nostres millors trages per a l’ocasió, i el nostre paraigues i a caminar que ens en vam anar. Ens dirigim al naixement del riu Castril, despres d’este punt, van haver-hi diverses opinions, sobre que fer i on dirigir-se. Alguns es van tornar al càmping, altres ens quedem per a veure si la pluja ens donava treva, però no.
La majoria va pujar fins al mas de la porca i altres ens abaixem cap al càmping desanimats.
La vesprada va ser de diverses activitats, uns se’n van anar a Castril a veure-ho, altres fent-se café amb llet per a veure si es recuperaven i altres jugant a policies i lladres. En fi una vesprada multi activitat per a tots els gustos.
El diumenge, que dia este tan estrany, hui no plovia però la gent estava desanimada, no tènia massa ganes de tornar a passar un dia com el d’ahir.
Però despres del desdejuni, l’ambient canvi, el cel començava a veure’s blau, i amb eixe blau van aparéixer les ganes d’aventura, i així que “bótes posades i caminar”.
L’excursió de hui una meravella, el baranc de canaletas tot un plaer per als ulls. A i el temps solejat.
Sobre l’una tornàvem al càmping amb el somriure en la cara, en eixe lloc i en eixe moment vam donar per finalitzada la activitad fent la tornada per lliure cada vehicul, fins al seu lloc d’inici.

No hay comentarios: