lunes, 28 de febrero de 2011

TRAVESSA I PERNOCTÀ


Activitat realitzada pel grup espeleològic gatense i la federació valenciana d'esports de muntanya "FEMECV". Excursió amb el mateix recorregut que la celebrada fa prop de sis anys. El dissabte vam ascendir des de Calp fins a la cima del Bèrnia, i despres ens vam dirigir a la zona d'acampada, on vam muntar les tendes de campanya. Allí ens esperaven amb unes coquetes amb anxoves molt bones i després un puxero molt bo per a sopar.
El diumenge va eixir el dia un poc mes trist i amb alguns ruixats però amb bon ambient i harmonia ens vam dirigir de nou a Gata on es donava per finalitzada la travessa.
Per a mes informació sobre la ruta i itinerari seguit visitar la pagina tracks i el podreu veure en el mapa i descarregar-la.

domingo, 20 de febrero de 2011

INTERCOMARCAL DE CANALS


Marxa intercomarcal realitzada en canals, amb un bon ambient, encara que un poc llarga, segons l'opinió d'alguns participants. Amb un recorregut atractiu per la contornada de la ciutat. L'avituallament l'hem realitzat sobre la marxa i per autoservici. "Havien molts tarongers pel camí".

Vull recordar-vos que el pròxim divendres a les 20'30h es realitzara el passe de la pel·lícula, del viatge a la Tinença de Benifassa. Si no heu vist el tràiler el podeu veure en la notícia publicada anteriorment amb el titol .
                 "Projecció pel·lícula Tinença de Benifassa" 

CRESTA DEL BENICADELL


Excursió realitza per sis poc experimentats però amb ganes de passar-ho bé, van matinar, encara que no prou perquè els van passar dos parelles alçant pols i tot de la velocitat que portaven.Però bo, nosaltres al que anàvem, tranquils i sense passar compromisos, vam passar un matí fantàstic en un cresta molt divertida i amb algun punt de .......

DES D'ACÍ ANIMAR A TOTS ELS COMPONENTS DEL CENTRE EXCURSIONISTA QUE QUAN ES FAÇA UNA ACTIVITAT FORA D'ALLÒ MÉS HABITUAL I VULLGUEN ENS LA PODEN PASSAR I NOSALTRES SENSE CAP PROBLEMA LA PENJAREM.

domingo, 13 de febrero de 2011

EXCURSIÓ INFANTIL PORT ALBAIDA -FONT FREDA



Hui diumenge ens hem dirigit al port d'Albaida, on despres d'omplir tot l'aparcament, per la quantitat de gent que hem anat, ens hem dirigit a la Font Freda. On s'ha esmorzat , després ens hem pogut acostar fins al mirador i contemplar una excel·lent panoràmica,de volta a l'àrea recreativa, ens dirigim al port d'Albaida per a donar per finalitzada l'excursió.

domingo, 6 de febrero de 2011

DIA DEL SENDERISTA


Excursió organitzada per la Federació Valenciana de Muntanya (FEMECV) i el centre excursionista de Xàtiva. L'activitat ha començat a les nou del matí i abans s'ha pogut prendre un xicotet desdejuni. L'excursió a transcorregut entre Novetlè i Xàtiva i hem pogut visitar el castell de Xàtiva. L'activitat ha sigut molt tranquil·la i amb un elevat nombre de participants. A la una de la vesprada hem tornat al poliesportiu de Novetlè, d'on havíem eixit. Després entrega de recordatoris i aperitiu.