sábado, 11 de febrero de 2012

ASCENSIÓ A LA SAGRA



 Hui ens hem desplaçat fins a la Pobla del senyor Fabrique, amb la intenció d’ascendir al pic Sagra de mes 2300m. Esta era la primera ocasió que féiem esta ascensió hivernal, com a activitat oberta de centre.
 No sabíem molt bé la resposta de la gent, que per cert ha sigut molt bona. Érem prop de 30 participants, encara que en les fotos només vegeu a uns pocs, això són malastrucs d’anar les dos càmeres juntes, i el grup molt partit.
Hui comptem amb les instantànies de Sandra Lopez.
 L’eixida l’hem efectuat les cinc quasi en punt, i hem arribat als tossals de La sagra, sobre les 8'15h. Cal tindre en compte, que ens hem fet un cafenet abans d’arribar. Bo a lo que anem, no mes arribar ens hem equipat per al va fregir que cap a, -4 C. això en els cotxes, segons ens han dit en la cima estàvem a -7C i amb una sensació tèrmica de -25 C, esta ultima informació no la puc assegurar, ja que el dispositiu amb què s’ha mesurat, no conec la seua fiabilitat, però el que si que puc dir-vos és que “dalt feia un fred de l'os.....”.
 Com he dit abans l’ascens, a esta cima a sigut un poc fraccionat per grups, amb la qual cosa hi ha hagut companys que només els hem vist al principi i al final de l’activitat.
 I per a no allargar-me mes, només dir-vos una cosa, “estó pa riba y despues to pabajo” .
AHH !!! se m’oblidava el mes important, el menjar ha sigut en un meravellós bar llamdo El Pont, on hem recuperat el que sua i mes a base d’embotit i cansalada........ Un dia meravellós amb final feliç que és el que compta.
Espere tornar a veure-vos prompte.

I com sempre podeu obtindre mes dades tecniques de l'activitat a la pestanya de tracks.




1 comentario:

Anónimo dijo...

El més elegant de tots és el de la xaqueta taronja... Quina elegancia ...