domingo, 29 de enero de 2012

REVISTA DIGITAL

PER VEURE LA REVISTA FES CLICK DAMUNT LA IMATGE


PER A DESCARREGAR PUNXA ACI

Al punxar per a descargar apareix una pantalla amb la portada i l’arxiu comença a obrir-se..
No cal esperar a que acabe de carregar.
A la part inferior dreta de la pantalla apareix una sèrie de simbols.
Si punxeu el simbol del disquete, donarà opció de guardar l’arxiu.
Punxem Aceptar i començarà la descarrega..

ASPRES DE FAMORCA




 L’activitat de hui ens ha portat, fins als aspres de famorca. Al fer-se de dia feia un poc freda i molt de vent, però això no ens hi ha impedit anar a passar el matí com mes ens agrada, caminant i rient amb els companys. Ens hem reunit sobre 25 persones en el centre per a anar a Famorca. Prop de les 8'15 h. hem eixit cap a la Malla del Llop, l’excursió l’hem fet en sentit invers a com la coneixia jo, és a dir primer hem entrat per la canal de Beniardá i hem eixit pel camí de les casetes de l’aigua. Com ja he dit abans el matí era molt ventosa, cosa que no ens ha deixat acabar de disfrutar de l’activitat sobre en la cima de la malla. Per a arribar fins al camí de les casetes de l’aigua, hem fet el tros de cresta fins al tossal, d’ahí a la font, on l’aire ja era quasi imperceptible, i després ja a Famorca. A l’arribar a Famorca ens hem fet una cerveceta A “Casa de la tia Tula”, un bonic i acollidor bar de poble on ens hem calfat un poc.

 RECORDAR-VOS QUE LA SETMANA QUE VE ÉS L’ACTIVITAT EN EL REFUGI, HI HAURÀ EL DISSABTE SOPAR, ENS AGRADARIA QUE PASSÀREU PEL CENTRE PER A APUNTAR-VOS I AIXÍ SABER QUANTES PERSONES SEREM. PER A +INFO PASSAR PEL CENTRE O CRIDAR.

domingo, 22 de enero de 2012

DIA DEL SENDERISTA 2012




Hola a tots, per a este diumenge teníem dos activitats programades, El Dia del Senderista activitat de la federació i la marxa intercomarcal de Biar. Jo he anat al dia del Senderista, que enguany s’ha celebrat a Aigües, amb un recorregut de 10 km, i una duració d’unes 3 hores. La participació ha sigut maxima com mes de 800 inscrits, tot un esdeveniment a nivell de federació. La jornada ha sigut prou lúdica i festiva.


domingo, 15 de enero de 2012

BENIFALLIM ELS PLANS

           


Per fi s’han acabat les festes i els dinarots, i per tant és hora de tornar fer el que mes ens agrada, caminar.
 Hui per a obrir el calendari d’activitats per al 2012, ens n’hem anat fins a la població de Benifallim. Com ja he dit les festes han acabat i era hora de posar-nos en forma,y açò s’a notat, mes de 50 persones quasi res, si anem així caldrà llogar un parell d’autobusos.
 L’activitat de hui consistia en pujar fins al vèrtex geodèsic dels Plans. Sobre les 8'00 h. hem arribat a Benifallim. Hem deixat els cotxes i ens hem posat en marxa, la primera part ha sigut tota cap dalt, cosa que ha vingut be ja que feia a un poc de fred a eixes hores. En el nostre trajecte hem pogut visitar la cava del Rentonar, lloc on hem aprofitat per a fer un descans, un glop d’aigua i escometre la ultima pujada i arribar fins al pic dels Plans. A les deu estàvem en la cim, molt bé la primera de l’any, espere que l’any porte mes. Despres d’açò un merescut descans, i a esmorzar, que cal posar-se en forma però no cal fer-ho tot en un dia. Despres de l’esmorzar, ens hem tornat a dirigir cap a Benifallim, esta vegada seguint la cresta durant un tram. Amb un marivilloso paisatge al nostre voltant. Sobre l’una estem en el llavador, on hem pogut observar un bonic mosaic que hi ha en el seu interior. I amb açò hem donat per finalitzada l’activitat de hui.
Bo, espere que les ganes d’eixir a passar el diumenge caminant, seguisquen en augment i la pròxima setmana siguem mes.

I si voleu mes informació sobre l’activitat o descarregar-vos el track, podeu entrar en la pagina tracks, i seguir les instruccions per a descarregar-lo.  


domingo, 1 de enero de 2012

CAP D'ANY 2011



Este dissabte ha sigut l’elegit per a celebrar la tradicional pujada al Montacbrer per a despedir l’any.
L’eixida des del local del centre va ser ales 7'30 h. La pujada oficial va ser des del local del centre fins a la cima, seguint el pr. Encara que enguany la gent no tènia moltes ganes de caminar, i la majoria va eixir  des de la font de la Borona.
Sobre les 10'00h. Estàvem en l’abric, per a esmorzar i despedir l’any. Enguany com l’anterior, vam tindre l’assistència d’una dolçaina i tambor, per a amenitzar la jornada. Donant un gran colorit i alegria a l’activitat. I per sorpresa va pujar Paulí amb la seua burra, a desitjar-nos feliç any a tots els participants en l’activitat.
Despres de l’esmorzar i típic brindis ens pugem a la cima per a fer-nos la foto de família. Donant per conclosa l’activitat i començant el descens fins casa.
                             
                                FELIÇ ANY NOU A TOTS!!!!